Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:102, Did:0, useCase: 3

"Lāči" ļoti līdzīgā spēlē Latvijas čempionātā regbijā pieveic "Ežus"

Ivars Bācis
Ivars Bācis

"Lāči" ļoti līdzīgā spēlē Latvijas čempionātā regbijā pieveic "Ežus"
Foto: Rāmavas "Lāči/Mūkusala"

Pagājušajā nedēļas nogalē Rīgas Tehniskās koledžas stadionā Latvijas čempionātā regbijā-15 vīriešiem “Lāči/Mūku sala” spraigā cīņā ar 41:31 pieveica "Eži" komandu.

Nedēļas nogalē startējis Latvijas regbija čempionāts, kurā šogad piedalās sešas komandas – “Miesnieki/Ķekava”, “BalticXL/Livonia”, Valmieras “Fēnikss, regbija klubs “Eži”, Rāmavas “Lāči/Mūku sala” un “Garkalne/Livonia”. Pēc viena apļa izspēles vasaras beigās sekos izslēgšanas spēles.

Jau informējām, ka sestdien Valmierā RK “Livonia” otrā komanda “Garkalne/Livonia” Latvijas čempionātā regbijā-15 vīriešiem otrajā puslaikā pietuvojās mājiniekiem, taču beigās ar 27:35 zaudēja Valmieras “Fēniksam”. Tikpat spriaga un līdzīga cīņa norisinājās arī starp Rāmavas "Lāčie,m/Mūkusalu" un "Eīz" komandām.

Rāmavas komanda cīņā pret “Ežiem” pirmajā puslaikā nonāca zaudētājos, tomēr līdz puslaika beigām panāca izlīdzinājumu 17:17, ar šādu neižķsirtu rezultātu dodoties pārtraukumā. Otrajā puslaikā lāči guva 17 punktus pēc kārtas un beigās nosargāja uzvaru ar desmit punktu pārsvaru 41:31. Ar 13 punktiem rezultatīvākais uzvarētāju sastāvā bija Jānis Pelēcis

Izmantotie resursi:
Rīgas apriņķa portāls

     [+] [-]

, 2024-04-30 11:05, pirms 2 nedēļām
Runā ka skudras bija īstās zaudētājas šajā mačā, ir kritušie.